Seinäjoen energia oy. Seinäjoen Energian yhteystiedot 2019-11-21

Seinäjoen Energian yhteystiedot

seinäjoen energia oy

Vuonna 2016 Seinäjoen Energian myymästä sähköstä 47,36 % perustui fossiilisiin polttoaineisiin, 43,51 % ydinvoimaan ja 9,13 % uusiutuviin energianlähteisiin. Kulutuspisteen numero ja mittarinumero löytyvät asiakkaalle lähetetystä laskusta. Seinäjoen Energia-konserni muodostuu Seinäjoen Energia Oy:stä ja Seiverkot Oy:stä. Konsernin tytäryhtiöillä ja osakkuusyhtiöillä on kuitenkin omat hallintoelimensä. Muun verkon alueella olevan käyttöpaikan tunnus on muotoa verkkotunnus + alaviiva+numerosarja.

Next

Seinäjoen Energia Oy

seinäjoen energia oy

Yrityksell√§ ei ole t√§ll√§ hetkell√§ avoimia ty√∂paikkoja Duunitorilla. Hallitukseen kuuluu 10‚ÄĒ12 varsinaista j√§sent√§ ja viisi varaj√§sent√§. Jos olet unohtanut salasanasi, voit l√§hett√§√§ salasanan uusimislinkin s√§hk√∂postiisi kohdasta Salasana unohtunut? Uusi k√§ytt√§j√§ Sentti -palvelun k√§ytt√∂√∂nottamiseksi sinun tulee rekister√∂ity√§ palveluun. S√§hk√∂nmyyj√§n vaihtaminen ei vaikuta siirtomaksuihin. Olethan yhteydess√§ asiakaspalveluumme, jos kohtaat ongelmia palvelun k√§yt√∂ss√§ tai tarvitset siin√§ opastusta.

Next

Vesimittarin luenta

seinäjoen energia oy

Seinäjoen Energia Oy Perustettu 1927 Kotipaikka , Toiminta-alue -ala Tuotteet Tuottaa ja myy ja Seiverkot Oy Omistaja 100 % Kotisivu Seinäjoen Energia Oy on vuonna 1927 perustettu. Yhtiö on päästöttömän energiantuotannon edelläkävijä esimerkiksi tuulivoiman ja kotimaisen metsäenergian hyödyntämisessä. Sähkölasku muodostuu kahdesta eri hyödykkeestä, sähköverkkopalvelusta ja sähköenergiasta. Uloskirjautuminen, salasanan vaihto ja kielivaihtoehdot Palvelusta uloskirjautuminen tapahtuu oikeasta yläreunasta omaa asiakkuuden nimeä tai asiakasnumeroa painamalla, jolloin avautuvasta valikosta voi valita uloskirjautumisen. Näin toimit halutessasi ostaa sähköenergiasi Seinäjoen Energialta: - tästä tai - Soita asiakaspalveluumme 0203 35 000 Sähkönmyyntihintamme 1. Sähkön hinnat Tällä hetkellä teemme uusia sopimuksia ainoastaan Etelä-Pohjanmaan alueelle. Mikäli käyttöpaikkasi sijaitsee jonkin muun verkkoyhtiön kuin Seiverkkojen alueella, saat jatkossa kaksi laskua; toisen verkkoyhtiöltä sähkönsiirrosta ja toisen Seinäjoen Energialta sähkön myyntiosuudesta.

Next

Seinäjoen Energian yhteystiedot

seinäjoen energia oy

Yrityksell√§ on seuraavat sosiaalisen median profiilit:. N√§iden tietojen antamisen j√§lkeen p√§√§set suoraan palveluun sis√§√§n. Hallituksen j√§senet: Olli Arola, johtaja Stefan Damlin, toimitusjohtaja Marko Haapala, toimitusjohtaja Vesa H√§til√§, toimitusjohtaja Miapetra Kumpula-Natri, europarlamentaarikko puheenjohtaja Pekka Manninen, toimitusjohtaja Mikko Rajala, energiajohtaja Anders Renvall, toimitusjohtaja varapuheenjohtaja Joakim Strand, kansanedustaja Markku Vartia, johtaja Varaj√§senet: Roger Holm, toimitusjohtaja Ahti K√§lli, toimitusjohtaja Kari Roos, johtaja Jukka Ylitalo, toimitusjohtaja Hans-Alexander √Ėst, johtaja. Tuotamme ja hankimme energiaa osakkaillemme omakustannusperiaatteella, emmek√§ siis pyri tekem√§√§n voittoa. Toimintatapaa kutsutaan , joka mahdollistaa mittavat energiahankkeet ja alhaiset tuotantokustannukset. S√§hk√∂nmyyj√§n vaihtaminen ei aiheuta katkosta s√§hk√∂ntoimitukseen, eik√§ vaikuta s√§hk√∂n laatuun. Myyj√§n vaihtamisesta ei perit√§ lis√§kuluja.

Next

Seinäjoen Energian yhteystiedot

seinäjoen energia oy

. Kirjautuminen Palveluun kirjautuminen onnistuu syöttämällä oman käyttäjätunnuksen sekä antamasi salasanan niille tarkoitettuun kenttiin. Tavoitteenamme on hiilineutraali sähköntuotanto vuoteen 2035 mennessä. Panostamme määrätietoisesti päästöttömään, toimintavarmaan energiantuotantoon. Vuonna 2017 liikevaihto oli 62,8 milj. Palvelun kautta voitte lähettää myös lisätietoja olosuhteiden muutoksista.

Next

Seinäjoen Energia Oy kokemuksia ja yhteystiedot

seinäjoen energia oy

Aikasähkön yöaika on kello 22-07 ja päiväaika 07-22. Yrityksen toimitusjohtaja on Vesa Hätilä. Yhtiö on uudistanut energiantuotantopalettiaan voimakkaasti, minkä ansiosta hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet merkittävästi. Vuonna 2018 Seinäjoen Energia Oy työllisti 65 henkilöä ja sen liikevaihto oli 80,7 milj. Palveluun pääsemiseksi tarvitaan vesilaskusta kulutuspisteen numero ja mittarinumero. Noudatamme Energiateollisuus ry:n suosittelemia sähkönmyyntiehtoja Kuluttajansuojalain mukainen.

Next

Seinäjoen Energia Oy kokemuksia ja yhteystiedot

seinäjoen energia oy

Sähkösopimus Tällä hetkellä teemme uusia sopimuksia ainoastaan Etelä-Pohjanmaan alueelle. Verkkoyhtiö, jonka alueella sähkönkäyttöpaikka sijaitsee, veloittaa hinnastonsa mukaiset verkkopalvelumaksut sekä sähköveron. Salasanan vaihto onnistuu samasta valikosta uloskirjautumisen yläpuolelta. Verkkopalvelusta vastaa aina paikallinen jakeluverkonhaltija, kun taas sähköenergian myyjän voi kilpailuttaa. Kotipaikkaansa pitävästä yhtiöstä Seinäjoen kaupunki omistaa 100 prosenttia. Tavanomaisen pörssisähkön lisäksi Seinäjoen Energia Oy tarjoaa myös sataprosenttisesti paikallisella vesivoimalla tuotettua Kyrkkäri-sähköä, jonka vihreyden takaa Guarantee of Origin -alkuperätakuu. Sentti -palvelu on Seinäjoen Energian asiakkaille tarkoitettu sähköinen asiointipalvelu.

Next

Vesimittarin luenta

seinäjoen energia oy

Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +29%. Viime vuonna entist√§ suurempi osuus energiasta tuotettiin p√§√§st√∂tt√∂m√§sti. Kuntaomisteinen Sein√§joen Energia Oy on osa Sein√§joen Energia -konsernia ja tarjoaa s√§hk√∂palveluita Sein√§joen alueen asukkaille yli 90 vuoden kokemuksella. Sentti -s√§hk√∂inen asiointipalvelu Tervetuloa k√§ytt√§m√§√§n Sentti ‚ÄĒs√§hk√∂ist√§ asiointipalveluamme! Sein√§joen Energia Oy:n t√§rkeimm√§t arvot ovat hyvinvointi, vastuullisuus sek√§ yhdess√§ menestyminen, ja n√§it√§ arvoja yhti√∂ toteuttaa mm. Konserni on jaettu nelj√§√§n liiketoiminta-alueeseen. Lis√§ksi sinulta pyydet√§√§n k√§ytt√§j√§tunnusta eli s√§hk√∂postiosoitetta sek√§ v√§hint√§√§n 8 merkin pituista salasanaa.

Next

Yritys

seinäjoen energia oy

Vesimittarin luenta Näin luet vesimittarin Kulutusweb Kulutus-Web palvelussa kuluttaja pääsee syöttämään vesimittarilukemansa Seinäjoen Veden laskutusjärjestelmään sekä selaamaan kiinteistönsä vedenkulutushistoriaa. Rekisteröityminen tapahtuu kirjautumissivulta löytyvän linkin kautta. Tilikauden tulos vuonna 2018 oli 2,2 milj. Seinäjoen Energia Oy käyttää y-tunnusta 0974008-0. Seinäjoen Energia Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on sähkön jakelu.

Next