Lasiliike kuopio. Yritys 2019-11-21

Lasilinkki Oy

lasiliike kuopio

Lasitettu terassi on mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Sähköpostilla tai soita Samille 0500377408. Aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin. Tällä keinoin osallistut arvontaa, jossa voit voittaa ilmaisen tuulilasinpaikkauksen itsellesi tai ystävällesi. Suuremmat kuljetukset hoituvat näppärästi Hiabilla varustetulla kuorma-autolla.

Next

Palveleva lasiliike Volttikadulla

lasiliike kuopio

. Lasiliike Varkaudessa - Joustava lasituspalvelu Mittatarkkaa lasituspalvelua Varkaudessa. Lasilinkki Oy on vuonna 1983 Kuopioon muuttanut täyden palvelun lasitalo. Kestävät tuotteet säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen. Parvekelasitus Parvekelasituksella viihtyisää lisätilaa kotiisi.

Next

SK

lasiliike kuopio

Facebook ei ole millään tavoin osallinen tähän arvontaan. Suoritat itsenäisesti aktiivisella otteella asiakashankintaa sekä osallistut messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot uusia asiakaskontakteja. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme tuotteemme rakennusmääräykset huomioiden. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Parvekekaidevalikoimamme on suunniteltu mahdollisimman kattavaksi ja monipuoliseksi: kaidejärjestelmästä saadaan muokattua hyvinkin erilaisia vaihtoehtoja koristepinnoilla, U-profiileilla, käsijohteiden vaihdolla, koristekäsijohteita käyttämällä sekä verhousmateriaalia muuttamalla esim. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Olemme suunnanneet katseen tulevaisuuteen ja moderniin lasityöhön.

Next

Palveleva lasiliike Volttikadulla

lasiliike kuopio

Lasiteollisuus on tiivis osa perheemme historiaa. Vahvuutemme on monipuolinen lasiosaaminen yhdistettynä vankkaan metalliosaamiseen, minkä ansiosta pystymme vastaamaan vaikeisiinkin haasteisiin. Lisätietoja Jari Heino Sk-Lasi Oy. Käyty asentelemassa lamelliverhoja pankkiin ja parvekkeille screen verhoja. Tarjolla juhlakahvit ja perinteinen tuulilasin arvonta, johon osallistut täyttämällä arvontalipukkeen. Autonlasit kuntoon Yrityksen palveluihin kuuluvat myös tuulilasien korjaukset ja vaihdot. Koskee pelkästään Sk-Lasin Kuopion toimipistettä, Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Next

Lasilinkki

lasiliike kuopio

Kotimaisen lasiterassin hankkiminen on asiakkaalle huoleton ja turvallinen valinta, joka parantaa asumisviihtyvyyttä ja asunnon arvoa. Tiesithän, että meillä on maksuttomat mittauskäynnit Kuopiossa ja Kuopion lähialueilla. Parvekekaiteeseen voidaan liittää esimerkiksi parvekelasitus. Olipa kyseessä sitten iso-tai pieni kohde, tulemme mielellämme suunnittelemaan lasitukset juuri teidän tarpeeseen. Yhdessä asiakkaiden kanssa tuumailemalla näihin kohteisiin saatiin toimivat ratkaisut.

Next

Yrityksemme tarina, kolmannen polven perheyritys

lasiliike kuopio

Esillä meillä on tutut lasiterassi ja lasitusratkaisut. Uutuutena Steelpro alumiini lasiportaat, jotka on tosi siistit ja näppärät asentaa. Parvekekaiteiden suunnittelussa on huomioitu myös käytännöllisyys: vedenpoisto parvekkeelta, kaiteiden muokattavuus ja liittyminen rakennusrunkoon sekä muut ominaisuudet on hiottu mahdollisimman toimiviksi. Takaamme laadukkaan lopputuloksen ja tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas! Lasiterassin katto on karkaistua lasia ja seinät ovat avautuvat lasiseinät. Halutessasi jaa kuvasi Lacertan Facebook sivulla, jolloin osallistut henkilöauton tuulilasi arvontaan. Teemme myös kaikki toimistojen ja myymälöiden lasitukset ja lasiseinät. Kerro kuvan kommenttikentässä, kenen kanssa haluat osallistua kisaamme ja olet haastanut ystäväsi mukaan.

Next

Sk

lasiliike kuopio

Lasitus- ja lasiliike -palvelut Varkauden alueella. Kaiteisiin voi myös saumattomasti yhdistellä aurinkosuojasäleikköjä, parvekeväliseiniä ja muita tuotteita, jotka lisäävät parvekkeen näyttävyyttä ja viihtyisyyttä. Varastokoot ja standardimitat eivät istu kaikkiin kohteisiin, siksi suunnittelemme sopivat lasielementit mittatilaustyönä Kuopion Neulamäessä sijaitsevassa tehtaassaamme, jossa on myös monipuolinen myymälä sekä inspiroiva showroom. Savon Lasituote Oy on Ylä-Savon monipuolisin kaikenlaisten lasien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennuksiin erikoistunut täyden palvelun lasiliike Iisalmessa. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Bongaa Lacerta esittely kärry liikenteessä. Nykyisten omistajien, Erikin tyttären Arjan ja hänen tyttäriensä rakkaus lasiin kasvoi luontevasti kotipiirissä ja he ovat luotsanneet yrityksen kehittymään ajan mukana, kuitenkaan pitkiä perinteitä unohtamatta.

Next

Yritys

lasiliike kuopio

Tekeepä täyden palvelun yritys lasien korjauksia myös kotikäynteinä. Parvekekaidejärjestelmät sisältää pystytolpat, erilaiset käsijohteet, u-profiilit, lasitusprofiilit sekä erilaisia tiivisteitä ja liitospaloja. Olemme rakenna ja asu-messuilla Kuopiohallissa osastolla A 2. Me tunnemme alan rakennusmääräykset, autamme oikean lasin valinnassa ja ammattitaitoinen asennus kuuluu aina palveluumme. Pystymme tekemään korjaukset nopeallakin aikataululla. Lasitusvalikoimistamme löytyy laaja lasivalikoima ikkunalaseista erikoislaseihin.

Next