Jernbanepersonalets bank og forsikring. Gold kredittkort fra Jernbanepersonalets Bank og Forsikring 2019-11-22

Kontaktinformasjon

jernbanepersonalets bank og forsikring

Under finner du en oversikt over alle detaljer, fordeler, gebyrer og kontaktinformasjon. Møter utenom åpningstid kan avtales med rådgiver. Informer alltid om det gjelder selskapsbytte. Åpningstider for avtalte møter: Mandag til fredag fra kl. Stavanger: Åpningstider dagligbankhenvendelser: Mandag til fredag kl. .

Next

Jernbanepersonalets Forsikring erfaringer og omtaler

jernbanepersonalets bank og forsikring

Billig forsikring, men dyr dersom du tror du får dekket skader. Du får hjelp til å dekke hele ditt bank- og forsikringsbehov — gjennom hele livet. Det består av Jernbanepersonalets sparebank og Jernbanepersonalets forsikring gjensidig. Får beskjed om å ha en annen type forsikring eller at det ikke dekkes. Ønsker din bedrift å jobbe med oss? Verktøy har de hentet så er et stort handikapp når jeg nå selv er nødt til og utbedre! Selskapet slik det fremstår i dag ble imidlertid etablert i 2001. Informasjon Gold kredittkort er et kredittkort fra Jernbanepersonalets Bank og Forsikring. Har aldri åpnet å sjekket koffert på flypassen.

Next

Min side

jernbanepersonalets bank og forsikring

. Gold kredittkort har en årlig nominell rente på 21. Vilkår og pris henger gjerne sammen. Har vært kunde hos Jernbanen nå i noen år, uten skader før nå. Så dette da jeg pakket ut. Sentralbord Velger du Bank, får du meny: 1. Synd jeg måtte skrive her men dette er ikke ok.

Next

Jernbanepersonalets Forsikring

jernbanepersonalets bank og forsikring

Fikk skade på en gjenstand og da jeg meldte skaden ble den betraktet som hendlig uhell og ble ikke dekket dersom jeg ikke hadde en ekstra forsikring som jeg aldri var blitt gjort oppmerksom på. Fikk bedre priser og vilkår hos Gjensidige! Så nå takker jeg for meg Jernbanen, dere er langt i fra billigst og enda lengre fra et godt forsikringsselskap, for hos dere er man ikke trygg. Inntil videre har det vært tidkrevende og vanskelig og huske hva som menes med forskjellige oppførte ting. Totalt 16 952,- Nominell rente 18% Kredittramme 1 000 - 50 000 kr Minimum brutto årsinntekt 400 000 kr Betalingsutsettelse 45 dager Korttype Visa Minstebeløp å betale av utestående kreditt 0% minimum 0 kr Landsdekkende Nei Rente ved kjøp beregnes fra Fra faktureringsdato Rente ved uttak beregnses fra Fra faktureringsdato Gebyrer Årsgebyr 450 kr Termingebyr ved utestående saldo 0 kr Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge 2. Har Superkasko på bil, som også skal dekke lakkskader opptil 20. Utrolig kjipt og dårlig informasjon fra selskapet. Det består av Jernbanepersonalets sparebank Js og Jernbanepersonalets forsikring gjensidig Jfg.

Next

Jernbanepersonalets Forsikring

jernbanepersonalets bank og forsikring

Da jeg ba om ny kundebehandler var denne personen også lite behjelpelig og service innstilt. Business kredittkort har en årlig nominell rente på 21. . Innbo har de hentet og har da sendt meg en liste over kondemnerte ting som jeg da må sette priser på. På siden deres og via mail! Europeiske dekker slike ting i sin forsikring uten at det må tegnes noe mer. Er redd når noe skjer på ferie. Jernbanen snakker seg unna for en og hver pris, og snakker rundt vilkårene som er satt.

Next

Gold kredittkort fra Jernbanepersonalets Bank og Forsikring

jernbanepersonalets bank og forsikring

Oslo: Mandag til fredag fra kl. Minimumsbeløp å betale ved utestående saldo er 2. Skaden ble taksert av autorisert lakkverksted til 12000kr, så da lønner det seg ikke for min del. Noe manglet fra bagasjen min. Det er nok ikke slik at det billigste er det beste selv om det kanskje var det tidligere.

Next

Business kredittkort fra Jernbanepersonalets Bank og Forsikring

jernbanepersonalets bank og forsikring

Avgiften kreves inn av forsikringsselskapene på vegne av staten og vil gjelde fra 01. Hamar: Åpningstider for drop-in, dvs. De skulle utbedre garasje etter brann men har istedenfor overført et skammelig beløp til utbedring. Under finner du en oversikt over alle detaljer, fordeler, gebyrer og kontaktinformasjon. Effektiv rente ved 15 000 kr utestående over 12 mnd er 34. Du kan også klikke på «Sammenlign» for å enkelt sammenligne Gold kredittkort fra Jernbanepersonalets Bank og Forsikring med andre kredittkort Detaljer Effeltiv rente 22. .

Next

Business kredittkort fra Jernbanepersonalets Bank og Forsikring

jernbanepersonalets bank og forsikring

Åpningstider for rådgivning: Mandag til fredag kl. . Tegnet forsikring for flere tusen kroner for å sikre en lengre reise. Vannet under badet kom i følge takstmann fra andre steder og var ikke dekningsmessig. Trondheim: Du er velkommen til å henvende deg i vår selvbetjente resepsjon via skjermen i første etasje, slik at du blir hentet for å få gjennomført innskudd hos oss. Selskapet ble startet av og for jernbaneansatte i 1885, i forbindelse med etableringen av Innskudds- og låneforeningen på Hamar. Har dog ikke benyttet meg av forsikringen da jeg ikke har hatt behov så kan ikke uttale meg der.

Next