Finn båt til salgs. Bolig til salgs 2019-11-21

Båtmarked for båter, bruktbåter, båter til salgs

finn båt til salgs

Stor romslig båt med ny motor. Kan være behjelpelig med og levere båten her nede på Sørlandet. Båten har stor fin cockpit og stor badeplattform med badestige. Kalesje og puter er hele og pene. Motor har hatt stor service byttet olje filter og registerreim. Dette er mye båt for pengene. Båten har også kalesje av nyere dato.

Next

Rubrikk

finn båt til salgs

Meget fin Joda 290 Sport med ny kalesje motor kun gått 570 timer. Skrog er rubbet og polert og er meget fint. Ny fin båthenger følger med til verdig av 16. Denne har vært lite brukt, og ikke gått mer enn underkant av 60 timer. Vi forbeholder oss retten til å endre eller avslutte tjenesten.

Next

Båtmarked for båter, bruktbåter, båter til salgs

finn båt til salgs

Cockpit er stor og romslig med stor solseng. Båten har vært på Nidelv båtbyggeri og Shinet opp båten. Stor fin Center cabin med ligge plass til to voksene personer. Båten er registret i skipsregisteret og kan belånes med pant i båten. Kan ta liten snekke i innbytte som delbetaling. Motoren har gått ca 160 timer.

Next

Torget

finn båt til salgs

Årlig ettersyn med skifte av olje på girhus ++. Båten er registrert i Skipsregisteret. Båten har god bokomfort, med en fin lugar. Den kommer rett fra full service på motor og varmer, samt den har fått nytt bunnstoff. Motor har 6 års garanti.

Next

Båtmarked for båter, bruktbåter, båter til salgs

finn båt til salgs

Under styrekonsoll er det masse stue rom med mulighet til og sove for en person. Flott båt med Yanmar 290 kun gått 515 timer med marsjfart på 25 knop. Båten har en Yamaha 2 taks motor som er lite brukt. Stor opplagshenger følger med båten. Dieseltank på 135 liter, og vanntanken rommer 40 liter.

Next

BRUKTBÅT

finn båt til salgs

Litt lakking på pentry så blir det meget bra. Båten ligger i Risør Meget flott Scand Baltic med targabøyle ny kalesje med Yanmar 290 kun gått 590 timer. De er i meget god stand Motor er noen år nyere en båten. Går godt, og har gode sjøegenskaper. Båten har god dekksplass, og en oversiktelig og romslig cabin. Her får du mye båt for pengene.

Next

Torget

finn båt til salgs

Båten ligger på sjøen, og er mulig å få prøvd om ønskelig. Dette er en perfekt dagstur båt med mulighet til og sove for 2 personer. Båten er meget godt vedlikeholdt Båten har stor fin forcabin med ligge plass til to personer. Båten leveres ferdig på vannet når det ønskes. Motor er gått 600 timer. Med stor sovecabin under dørk for to personer. .

Next

Brukte båter

finn båt til salgs

Stor flott aktercabin med god sengeplass for 2 voksene personer. Weekend 640 har både dekksplass samt sittegruppe inne, og ikke mins -soveplass for 4. Motorene har kun gått 590 timer. Forcabin kan du senke bordet og gjøre om til stor dobbel seng. Her har du god plass innvendig, med bysse rett inn til venstre når du kommer inn. Kalesjen og bøyler pakkes enkelt bort i garasje i targaen på kort tid. Vi har fått til salgs en flott bruktbåt for kunde.

Next

Brukte båter

finn båt til salgs

Motor har kun gått 117 timer skrog er polert og teak er oljet. Båten fremstår som meget fin. Motor har blitt holdt fint med oljeskift og service, samt det er nyoverhalt drev på den. Turbo og eksos bend er byttet. Her har du mulighet til å sikre deg et godt eksemplar! Meget fin båt med ny motor kun gått 245 timer-Båten er registert i skipsregistert Alt av puter er trekket om og ser meget fine ut. Puter i båten er som nye stor Garmin plotter 720 er montert i båten Flott henger medfølger 2013 mod nesten ikke brukt.

Next