Fazer patukat. Fazer 2019-11-22

Fazerin Sininen

fazer patukat

Tai kutsu kaverit kylään ja tehkää sokkotesti - kuka onkaan kaveriporukkasi kiistaton patukkapäällikkö! Kolmanneksi arvostetuimmaksi äänestettiin yrityksen kattobrändi Fazer. Tilaa nyt itselle tai lahjaksi. Sekoita Fazer Alku Sadonkorjuupuurohiutaleet, kuivatut marjat, suklaarouhe sekä suola. Telkkarista tuttu Patukkajengi myös Fazer Storessa. Vuoden 2020 uutuudet ovat täällä! Käy myös tutustutumassa palveluumme, jossa voit ja lähettää sen ystävällesi.

Next

Patukkaboksi tuplana

fazer patukat

Hurmaavat Fazer Patukat Suffeli, Fazerina, Kismet, DaCapo. Vähintään 30 % ainesosista on kaakaota. Esimerkiksi DaCapo musiikkitermi, uudestaan , Fazerin ensimmäinen patukka on itseään toistava vanhempi herrasmies, 70-luvulla syntynyt Susu ottaa kantaa vanhaan mainosloganiinsa, missä häntä verrataan pusuun, ihanan pehmeä Fami kokee faministisen voimaantumisen ja Kismet saa vihdoinkin sanottavansa sanotuksi. Tutussa herkussa tumma suklaa yhdistyy pirteän hedelmäiseen vaahtotäytteeseen. Varmista ennen tilaamista, onko vastaanottajalla postilaatikko vai postiluukku. Kätevän kokoinen vohvelisuklaa vie pienen makeannälän ja sopii suklaiseksi välipalaksi! Jos et ole vielä maistanut kaikkia, tilaa tämä boksi ja saatat löytää uuden suosikkipatukkasi. Erityisruokavaliot Rakastettu retrobrändi Susu palaa juurilleen ja maistuu nyt myös patukkana.

Next

Välipalapatukat

fazer patukat

Suklaan valmistuksessa käytetään monista muista nykypäivän suklaatuotteista poiketen tuoretta. Fami-suklaapatukassa pehmeän suklaan sisältä löytyy suussasulava tryffelitäyte. Sen maitosuklaakuoren sisällä maistuu herkullisen rapea hasselpähkinätäyte. Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Tummassa suklaassa vähintään 47% kaakaota. Fazerin suklaapatukat ovat ikonisia ja meillä kaikilla on omat suosikkimme näissä pikkuherkuissa.

Next

Tilaajille

fazer patukat

The original script has been written by Finnish author Kari Hotakainen. Erityisruokavaliot Suloisen rapea suklaavohveli Kismet on vienyt kielet mennessään jo vuodesta 1974. Erityisruokavaliot 60-luvun klassikko vie jalat alta! Jokaisen patukan persoona muodostuu niiden henkilökohtaisesta historiasta. Kampanjan tärkein kohderyhmä ovat nuoremmat kuluttajat, joille erityisesti Fazerin perinteiset suklaapatukat saattavat olla hieman vieraampia. Suklaalevyjen käärepaperissa käytetty väri on rekisteröity ainoastaan Fazerin käyttöön, ja se on merkitty ylläpitämään ensimmäisenä Suomessa hyväksyttynä väritavaramerkkinä.

Next

Fazerin Sininen

fazer patukat

Tätä hurmaajaa et voi unohtaa! Dumle Snacks -suklaapatukassa toffeeseen sekoittuvat riisimurot luovat yhdessä koukuttavan yhdistelmän. Miten markkinoida yhdessä useaa erilaista tuotetta, joilla kaikilla omat brändihistoriansa ja sloganinsa? Kauniisti pakattuna ja kotiin toimitettuna suoraan Karkkilasta. Erityisruokavaliot Fazermint-patukka - Klassikko uudessa muodossa. Suffeli-patukan suklaakuorrute sulkee sisäänsä rapean toffeetäytteisen vohvelin. Sininen väri oli Karl Fazerille tärkeä, sillä se symboloi Suomen luontoa ja itsenäisyyttä. Makeinen tuli myyntiin jo vuonna 1916 ja on Fazerin ensimmäinen suklaapatukka.

Next

Patukkaboksi tuplana

fazer patukat

Fazerin Sinisen tuoteperheen suosituimmat tuotteet ovat maitosuklaalevy, maitosuklaarasia ja hasselpähkinälevy. Telkkarista tuttu Patukkajengi seikkailee myös Fazer Storessa. Valitse jokin näistä lahjaksi, kun haluat muistaa pienellä lahjalla, onnitella tai ilahduttaa! Esimerkiksi Fazerin ensimmäinen patukka Da Capo on itseään toistava vanhempi herrasmies, sitten on oman suosionsa tietävä flossaava Pätkis, Fazermint on ihan mintissä ja Kismetkin saa vihdoin sanottua jotain. Erityisruokavaliot Jim-suklaapatukka on jo vuodesta 1958 asti sydämiä hurmannut klassikko. Pätkis vie pienen makeannälän mennessään. Tässä tulee Suffeli on suklaapatukoiden klassikko jo vuodesta 1966.

Next

Fazerin Sininen

fazer patukat

Sulata loput suklaasta ja sivele suklaata patukoiden päälle. Fazerin Sininen valittiin vuonna 2017 jo yhdeksännen kerran peräkkäin Suomen arvostetuimmaksi -lehden ja vuosittaisessa Brändien arvostus -kyselyssä. Valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta. Tai kutsu kaverit kylään ja tehkää sokkotesti - kuka onkaan kaveriporukkasi kiistaton patukkapäällikkö! Maitosuklaan raaka-aineet ovat , , , , , , ja. Kukaan ei lähde ostamaan kaupasta yhtä suklaapatukkaa, ostopäätös syntyy muiden ostosten ohessa kun näet patukat.

Next

Patukkaboksi tuplana

fazer patukat

Kampanjavideoiden visuaalisesta toteutuksesta vastasivat tuotantoyhtiö Cocoa ja animaatio- ja designstudio Boutique. Vävyn parannuttua Shaller lahjoitti Fazerille kiitokseksi hallussaan olleen suklaareseptin. Erityisruokavaliot Dumle on iloinen klassikko, joka ei aikuistu koskaan. Fazer Storen isosta Patukkaboksista löytyvät kaikki Fazerin klassikkopatukat kaksin kappalein. Ainekset 10 2,5 dl Fazer Alku Sadonkorjuupuurohiutaleita, sisältää herkullisia jyviä ja siemeniä! Erityisruokavaliot Fazerina on todellinen makujen klassikko ja Fazerin ensimmäinen täytesuklaa, joka on hurmannut maistajansa jo vuodesta 1953. Tummassa suklaassa vähintään 47% kaakaota. Pieni koko ja tumma suklaa pitävät Da Capo -patukan tänä päivänäkin ajan hengessä.

Next