Aneby kommun. Aneby kommun 2019-11-21

Aneby kommun

Aneby kommun

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi förespråkar mångfald i vår rekryteringsprocess. Inom krishanteringsområdet kommer du bland annat att arbeta med att: - Upprätta risk- och sårbarhetsanalyser och planer för hur kommunen ska hantera extraordinära händelser - Ansvara för utbildningar och övningar inom området - Ansvara för kommunens beredskapsplanering och andra arbetsuppgifter inom civilt försvar Inom säkerhetsområdet kommer du att arbeta med: - Kommunens interna skydd - Samordna kommunens arbete mot våldsbejakande extremism - Att vara behjälplig inom arbetet med trafiksäkerhetsfrågor Du kommer att vara placerad på räddningstjänsten och arbeta i ett nära samarbete med övriga medarbetare på räddningstjänsten och på samhällsbyggnadsavdelningen, men även kommunen i stort. . Centrum för utveckling, produktion och distribution av våra produkter finns i Aneby. Så tror vi att kyrkan och tron blir relevant för fler. Är strukturerad i sitt arbetssätt med en hög servicekänsla och ett relationsskapande fokus.

Next

Aneby

Aneby kommun

Personliga förmågor Du är serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av att ha arbetat på folk-eller skolbibliotek sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av behandlingsarbete. Vi arbetar för att kyrkan ska stå mitt i byn, vi vill bygga relationer som avspeglar sig i riten — gudstjänsten, och forma gudstjänsten så den stärker och fördjupar relationerna till Gud, våra medmänniskor och Guds skapelse. Däremot så är humor och envishet ett stort plus. Visa mer Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Det bästa med att arbeta som vårdadministratör inom akutklinikerna är, enligt medarbetarna, den varierande dokumentationen åt flera kliniker, möjligheten att styra sina arbetstider och att lönen är bra.

Next

Aneby Municipality

Aneby kommun

Besök gärna vår hemsida www. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig om att ditt budskap nått fram. Du är trygg i dig själv, har en god empatisk förmåga och tycker om att ge service och stötta andra människor. Bli en del av oss! Rollen inkluderar kontakter såväl internt som externt med leverantörer i ett flertal länder, vilket förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Attends ingår i Domtar Corporation, ett amerikanskt börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien.

Next

Aneby

Aneby kommun

Vi jobbar med att förenkla och stötta patientens väg från det akuta omhändertagandet vidare till specialistvård, primärvård eller direkt till färdig behandling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter drivkraft, ansvarstagande och god kommunikation. Vi söker dig som har: · Akademisk examen från högskola eller universitet inom relevant område · Mycket starkt engagemang från hållbarhetsarbete · Erfarenhet från projekt- och förändringsledning · Erfarenhet av hållbarhets- eller miljöarbete inom industri är meriterande · Erfarenhet från arbete med offentlig upphandling är meriterande Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som mekaniker möter du utmaningar, därför är det viktigt att du är en problemlösare och har ett gott ordningssinne. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke — kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang.

Next

Barn och utbildning

Aneby kommun

Moraine soils dominate, but the glacial lake sediments and glacier valleys occurs. Resursteamet består av tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister med uppdrag att bemanna de av länets kliniker som har störst bemanningsbehov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat. För att möta efterfrågan hos våra kunder behöver vi förstärka med en mekaniker i vårt nordöstra område, där man utgår från vår serviceknutpunkt i Frinnaryd. Du tar fram förslag på menyer och i samråd med verksamhetschefen sätts ett koncept som är hållbart ur fler olika perspektiv.

Next

Aneby Municipality

Aneby kommun

Din profil För att lyckas i denna roll behöver du stor drivkraft och initiativförmåga. Visa mindre I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vi söker dig som vill arbeta med kund- och leverantörsreskontra för några av våra bolag. Akutklinikernas vårdadministrativa enhet är gemensam för regionens tre akutkliniker. Visa mer Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. I ansvaret för kassa ingår registrering av artiklar, betalning med såväl kort som kontanter och att ta ut kassarapporter.

Next

Aneby Municipality

Aneby kommun

Vi strävar hela tiden mot att våra avancerade processer ska bli mer effektiva vilket innebär att du jobbar med problemlösning och förbättringsarbeten, ser vad som behöver göras och gärna ligger steget före. Vi söker dig som är en serviceinriktad och självgående person med förmåga att skapa goda relationer. Önskvärt är om du har erfarenhet av lönehantering och har jobbat i Ekonomi- och lönesystemet Visma. Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2020. Vi söker dig som är intresserad av arbete inom logistik och som uppskattar kontakt med såväl nationella som internationella kunder, vilket också förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det här får du arbeta med I din roll kommer du att arbeta strategiskt och utvecklingsinriktat med barntandvårdsfrågor. Som del i resursteamet kommer du verka inom hela länet.

Next

Aneby Kommun

Aneby kommun

Pastoratet består av fem församlingar inom en fem-milsradie. Då arbetet innebär interna och externa kontakter är det viktigt att du är utåtriktad med god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra, men du är också van att självständigt planera och strukturera ditt arbete. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. About 60% live in urban areas and 52% in the main town. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Next